
QUESTION:   What is the destruction and remova1 efficiency (DRE) for incinerators which are currently 
permitted? 

 
ANSWER:  Under §264.323 (a), the DRE must be 99.99% for principle organic hazardous constituents 
(PCMCs) designated in the permit. 
 
SOURCE:     Bob Holloway     (382-7936)   
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