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TREATMENT IN ACCUMULATION TANKS AND CONTAINERS 
ALLOWED FOR ALL GENERATORS SUBJECT TO 262.34 
 
DEC 5 1986 
 
Ms. Janet L. Weller 
Cleary, Gottlieb, Steen and Hamilton 
1752 N Street, N.W. 
Washington, DC  20035 
 
Dear Ms. Weller: 
 
Thank you for your letter of November 19, 1986, requesting 
an interpretation of the activities allowed under 40 CFR 262.34. 
 
In your letter, you refer to the preamble discussion in the 
March 24, 1986 final regulations for small quantity generators 
which states that no permit would be required if a generator 
chooses to treat its hazardous waste in a tank or container that 
is fully in compliance with all of the requirements imposed by 
§262.34.  You are correct in noting that this interpretation 
applies to all generators subject to §262.34. 
 
Enclosed for your information is a memo which further 
clarifies the scope and limitations of this interpretation.  If 
you have any further questions on this issue, please feel free to 
contact Bob Axelrad, of my staff, at (202) 382-4769 or  
Maureen Smith in the Office of General Counsel at (202) 
382-7703. 
 
Sincerely, 
 
Original Document signed 
"Alan Carson" 
 
Marica Williams 
Director 
Office of Solid Waste 
 
Enclosure 


