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Kathryn T. Allford 
NL Treating Chemicals 
NL Industries, Inc. 
17402 Wallisville Road 
Houston, TX  77049 
 
Dear Ms. Allford: 
 
Thank your for your letter of February 27, 1987.  Your 
question concerning on-site treatment by a generator is covered 
by 40 CFR §262.34, the "90-day generator" rule.  You are correct 
in your assessment of the rule.  That is, a generator who otherwise 
meets the requirements of 40 CFR §262.34 need not obtain a RCRA 
hazardous waste permit to conduct treatment in a tank system.  In 
your specific situation, you are well within the 90-day time 
limit, and as long as you meet the other requirements of §262.34, 
you should have no regulatory problems in setting up your treatment 
system. 
 
If you have further questions, call Mike Petruska of my 
staff at (202) 382-4761. 
 
Sincerely, 
 
Original Document signed 
 
Marcia E. Williams 
Director 
Office of Solid Waste 
 


