
 

 
 
 

  QUESTION: If EPA lists a new hazardous waste, must a generator or TSDF owner/operator file a 
subsequent notification for generating or handling that new waste? 

 
ANSWER:  Pursuant to Section 3010, a generator1 transporter or TSD facility owner/operator must 
renotify for newly listed wastes only if the Administrator specifically requires renotification.  The Federal 
Register notice for any newly listed waste will explicitly state when renotification is required. 
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