
QUESTION: If a permitted facility plans to handle wastes not included on the original permit, 
does the permit have to be modified? 

 
ANSWER:  Adding new wastes would be a major modification since §122.17, minor 

modifications do not include addition of wastes.  In permit applications, 
§122.25 (a) (2) chemical analysis does not require identification of wastes 
according to Part 261.  The facility should list all potential wastes on the Part A 
during interim status to minimize major changes in the permit later. 
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