
  
 

Question: The technical requirements of Section 264.226 (c) state that a "qualified" engineer must 
provide certain certifications.  Does this mean a registered professional engineer? 

 
Answer: No,  this section was specifically worded to broaden the range of engineers beyond the 

professional engineer to include others whose training or background would qua1ify them. 
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