
 

 
QUESTION:  Are 55 gallon drums that are found flattened and “empty” at a Superfund 
removal site regulated under RCRA? 
 
ANSWER:  There is no way to determine if drums have been fully emptied per Section 
261.7 (b) (l) (i).  According to Section 261.7 (b) (l) (iii) (A), for a drum to be considered 
empty and non-regulated by RCRA, there must be no more than 3 percent difference in 
weight between that drum and a comparable empty drum. 
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