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2.   Question:  
 
     A wastewater which is not identified or listed in 40 CFR 
     Part 261 is placed in a surface impoundment for dewatering. 
     A constituent of the wastewater is reactive when dry. 
     Does the surface impoundment become subject to RCRA if it 
     never dries out during its active life? 
 
     Answer:    
 
     The surface impoundment becomes subject to RCRA when it dries 
     out after receiving its final volume of waste.  If the waste 
     is immediately removed as it becomes reactive (dewatered), 
     then the operator would be a generator for that waste.  If 
     the waste dries out first and becomes reactive, then the surface  
     impoundment would be subject to the regulations. 
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