
QUESTION:   If a facility that came into existence after November 19, 1980, becomes regulated under RCRA 
because of a revision to the regulations, when must the owner/operator file a Part A? 

 
ANSWER:  The note in §270.10 (e) states that the Administrator will specify in the preamble to that 
revision when the facility must submit a permit app1ication. 

 
 SOURCE:  Debra Wolpe (382-4754) 
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