
QUESTION:       If a generator disposes of waste down a sewer to a POTW, does the generator need to 
obtain a generator ID number? 

 
ANSWER:          Section 262.12(a) states that a generator must not treat, store, dispose, transport, or offer 

for transport hazardous waste without having received an EPA ID number. If the generator 
is not doing any of these activities, he does not need an ID number. If the generator is 
accumulating waste according to S262.34, accumulation is a form of storage, and an ID 
number would be required. 
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