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  QUESTION:  Section 263.20 allows under certain conditions bulk water and inter-

mediate rail transporters to carry a shipping paper in lieu of the Manifest with the 
shipment. Are these transporters required to have EPA identification numbers? 

 
  ANSWER:  Yes.  Section 263.11 requires all hazardous waste transporters to have 

EPA identification numbers.  While the bulk water or rail transporter's identification 
number is not required on the shipping paper, the generator is still required to prepare 
a Manifest. The Uniform Hazardous Waste Manifest (March 20, 1984, Federal 
Register) regulations require the generator to record on the Manifest the name and 
EPA identification number of every transporter used between the generator and 
designated facility. 
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