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DELISTING RESIDUE FROM TREATMENT OF LISTED WASTES 
 
April 14, 1981 
  
 Dr. James Wood 
 Resource Recycling 
 2003 Gallatin Rd. 
 Madison, TN 
  
 Dear Dr. Wood: 
  
 As you requested, I have enclosed an outline of the 
 necessary information to be included in petitions for exclusion 
 of hazardous waste treatment residues.  I have also enclosed 
 copies of several petitions, previously submitted to the Agency, 
 which may provide guidance in preparing your petition.  These 
 items, along with 45 CFR 33076 §260.22, indicate the areas of 
 concern which should be addressed in a petition for exclusion. 
  
 Under 45 CFR 33120 §261.3(c) (2), a treated hazardous waste 
 remains hazardous for the same constituents and/or 
 characteristics for which it was originally listed.  Therefore, 
 petitions for "delisting" the residue from the treatment of 
 listed wastes must address the treated residue in terms of the 
 hazardous constituents and/or characteristics for which the 
 initial wastes were originally listed. 
  
 If you have any questions concerning these information 
 requirements please give me a call (703-755-9187). 
  
 Sincerely yours, 
  
  
 Myles E. Morse 
 Hazardous and Industrial Waste Division 
  
 Enclosures 
  
  


