
  QUESTION:  The final rule in the June 5, 1984, Federal Register exempted lime 
stabilized waste pickle liquor sludge from the iron and steel industry.  Is the effluent from 
this process also exempted?  
 
ANWER:   No, only the lime neutralized sludge which is the residue from treating  K062 
is exempt.  The effluent is still hazardous by §261.(c) (2)  and would be regulated as a 
hazardous waste.  A common practice is to discharge the effluent to navigable waters. 
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