
QUESTION: According to §265.176 ignitable and reactive wastes have to be stored 50 feet 
from the property line.  Can a facility store ignitable and reactive wastes if part of 
the 50 feet includes leased land? 

 
ANSWER: Yes, but the lease should specify that the lease continues in force if the land is sold 

to another owner.  Part B of the permit should note that part of the buffer is leased. 
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