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Division of Waste Management

North Carolina Department of Environment and Natural Resources
401 Oberlin Road

Suite 150

Raleigh, NC 27605

Dear Ms. Cotton:

Thank you for your email of January 12, 2007, to Administrator Johnson in which
you request information regarding the deletion of the definition for “on-site” from
40 CFR 273.9. Administrator Johnson asked that I respond on his behalf.

After reviewing the August 5, 2005, Federal Register notice which adds mercury-
containing equipment to the Universal Waste Rule (70 FR 45508), we have determined
that the definition of “on-site” was not omitted from 40 CFR 273.9. We have ascertained
that a typesetting error occurred when the 2006 Edition of the Code of Federal
Regulations (CFR) was printed. We are addressing the issue and future editions of the
CFR will contain the definition of “on-site” under 40 CFR 273.9.

Thank you for bringing the deletion of the definition “on-site” to our attention.
Should you have any questions or need additional information, please contact Lisa Lauer

of my staff (lauer.lisa(@epa.gov; 703-308-7418).

Sincerely,

Dol ol

Matt Hale, Director
Office of Solid Waste
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