
QUESTION: Under the proposed definition of solid waste (FR 4-4083), if a waste is 
conditionally exempt, but insufficient quantities are recycled (less than 75%/yr.) 
is the waste still exempt? 

 
ANSWER:      No, substances which are being recycled and which would be controlled as 

hazardous wastes if intended for discard qualify for the conditional exemption.  
If insufficient amounts are recycled (75%/yr.), a selection for extension of time 
may be filed; otherwise, the waste would be subject to a full regulation 180 
days later. 
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